Gratuit avec l'essai de 30 jours
-
Secret Ingredients
- The New Yorker Book of Food and Drink
- Narrateur(s): Mark Bramhall, Mark Deakens, Susan Denaker, Kimberly Farr, Stephen Hoye, John Lee, Don Leslie, Arthur Morey
- Durée: 24 h et 57 min
Échec de l'ajout au panier.
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Acheter pour 37,88$
Aucun mode de paiement valide enregistré.
Nous sommes désolés. Nous ne pouvons vendre ce titre avec ce mode de paiement
Description
Since its earliest days, The New Yorker has been a tastemaker - literally. As the home of A. J. Liebling, Joseph Wechsberg, and M. F. K. Fisher, who practically invented American food writing, the magazine established a tradition that is carried forward today by irrepressible literary gastronomes including Calvin Trillin, Bill Buford, Adam Gopnik, Jane Kramer, and Anthony Bourdain. Now, in this indispensable collection, The New Yorker dishes up a feast of delicious writing on food and drink, from every age of its fabled 80-year history. There are memoirs, short stories, tell-alls, and poems - ranging in tone from sweet to sour and in subject from soup to nuts.
M. F. K. Fisher pays homage to “cookery witches,” those mysterious cooks who possess “an uncanny power over food,” while John McPhee valiantly trails an inveterate forager and is rewarded with stewed persimmons and white-pine-needle tea. There is Roald Dahl’s famous story “Taste,” in which a wine snob’s palate comes in for some unwelcome scrutiny, and Julian Barnes’s ingenious tale of a lifelong gourmand who goes on a very peculiar diet for still more peculiar reasons. Adam Gopnik asks if French cuisine is done for, and Calvin Trillin investigates whether people can actually taste the difference between red wine and white. We journey with Susan Orlean as she distills the essence of Cuba in the story of a single restaurant, and with Judith Thurman as she investigates the arcane practices of Japan’s tofu masters. Closer to home, Joseph Mitchell celebrates the old New York tradition of the beefsteak dinner, and Mark Singer shadows the city’s foremost fisherman-chef.
Selected from the magazine’s plentiful larder, Secret Ingredients celebrates all forms of gustatory delight.
D'autres livres audio du même...
auteur:
Vous aimez les livres ? Vous adorerez Audible.
Transformez votre journée
Remplacez le défilement sans fin sur votre téléphone par l'écoute illimitée. Oui, les tâches domestiques peuvent être agréables !
Écoutez partout
Téléchargez des titres et écoutez-les en mode hors ligne, où que vous soyez dans le monde.
Emportez toute votre bibliothèque avec vous
Vos histoires vous accompagnent où que vous alliez. Les livres audio sont parfaits pour voyager léger.
Apprenez en écoutant
Découvrez des histoires qui peuvent changer votre perspective, votre bien-être et votre vie.
Atteignez vos objectifs de lecture
Impossible de tourner les pages en conduisant... mais écouter un livre, ça, vous pouvez !
Trouvez votre style
Avec des milliers de titres à découvrir, il y en a pour tous les goûts.