
Between Two Waters
Heritage, landscape and the modern cook
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
OFFRE D'UNE DURÉE LIMITÉE
3 mois gratuits
L'offre prend fin le 31 juillet 2025 à 23 h 59, heure du Pacifique.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre collection inégalée.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de titres originaux et de balados.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusifs.
Après 3 mois, Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois. Annulation possible à tout moment.
Acheter pour 40,99 $
Aucun mode de paiement valide enregistré.
Nous sommes désolés. Nous ne pouvons vendre ce titre avec ce mode de paiement
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
-
Narrateur(s):
-
Jane MacFarlane
-
Auteur(s):
-
Pam Brunton
À propos de cet audio
SHORTLISTED FOR THE GUILD OF FOOD WRITERS DEBUT BOOK AWARD
LONGLISTED FOR THE HIGHLAND BOOK PRIZE
A FINANCIAL TIMES BOOK OF THE YEAR
'I laughed and cried a little, reading the book with Pam’s voice in my head. A true inspiration on every level as a memoir and, as only Pam can, tells us all what we need to do' - ANGELA HARTNETT OBE
When world-class chef Pam first opened Inver, her restaurant on the shores of Loch Fyne, she set out to discover what makes ‘modern Scottish food’ – or if it even existed. This book traces Pam’s journey to answer that question and in doing so reveals what we can all gather from our culinary heritage. Part memoir, part manifesto on the future of feeding the world and a feminist critique of the food business, it documents the difficult early days of her now multiple award-winning restaurant, reflecting on how the immersive experience of ‘destination restaurants’ can both help and hinder our understanding of wider land and food culture.
From the soil to the kitchen, Between Two Waters interrogates the influences on what we eat: capitalism, colonialism and gender, as well as our own personal and cultural histories. Yet it also captures with real heart all that the dinner table has to offer us: sustenance, both physical and imaginative, challenges and adventure and, most importantly, communion with others.
More than anything, it is a blisteringly original work from one of the world’s most innovative thinkers about food, sustainability and landscape.©2024 Pam Brunton (P)2024 Canongate Books Ltd
Ce que les auditeurs disent de Between Two Waters
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.