Good Calories, Bad Calories
Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
0,00 $ pour vos 30 premiers jours
OFFRE D'UNE DURÉE LIMITÉE
Obtenez 3 mois à 0,99 $ par mois + 20 $ de crédit Audible
L'offre prend fin le 1 décembre 2025 à 23 h 59, HP.
Abonnez-vous à Audible pour 0,99 $/mois pendant les 3 premiers mois et obtenez un crédit de 20 $ en prime sur Audible.ca. La notification de crédit sera envoyée par courriel.
1 nouveauté ou titre populaire à choisir chaque mois – ce titre vous appartiendra.
L'écoute illimitée des milliers de livres audio, de balados et de titres originaux inclus.
L'abonnement se renouvelle automatiquement au tarif de 0,99 $/mois pendant 3 mois, et au tarif de 14,95 $/mois ensuite. Annulation possible à tout moment.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Acheter pour 37,30 $
-
Narrateur(s):
-
Mike Chamberlain
-
Auteur(s):
-
Gary Taubes
À propos de cet audio
For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number.
Called “a very important book,” by Andrew Weil and ”destined to change the way we think about food,” by Michael Pollan, this groundbreaking book by award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong.
Great unbiased review of the literature
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Looking forward to reading the next Gary Taubes
a MUST read
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Amazingly enlightening!
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Great book!
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
It is sad that the theories and unproven hypothesis from 50-100 years ago continue to form the dietary and health advice of major cardiac and diabetes organizations I have looked to in the past for sound, evidence-based advice.
I am shocked and deeply disappointed that so much of what they STILL recommend to us is unproven, as Taubes so clearly describes.
We deserve better from our researchers and physicians... so many of us suffer and die because our ‘experts’ refuse to challenge dated and baseless assumptions, have the courage to admit they ‘got it wrong’ and tell us what Taubes so clearly states:
The diseases of modern society (diabetes, heart disease, obesity, Alzheimer’s etc…) have the same root cause - our incessant over-consumption of sugar, high-fructose corn syrup, white flour, and other highly processed carbohydrates.
Thank you for this lifesaving book Gary!!
Lifesaving…
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
struggled to finish. Not what I expected.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.