Gratuit avec l'essai de 30 jours

  • No Parm No Foul

  • Grilled Cheese Mysteries, Book 2
  • Auteur(s): Linda Reilly
  • Narrateur(s): Mia Gaskin
  • Durée: 8 h et 48 min

Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusifs.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Page de couverture de No Parm No Foul

No Parm No Foul

Auteur(s): Linda Reilly
Narrateur(s): Mia Gaskin
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 18,17$

Acheter pour 18,17$

Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.

Description

After a long hot summer in Balsam Dell, Carly Hale is ready for crisp Vermont weather and gourmet grilled cheeses at her Grilled Cheese Eatery. And the upcoming Halloween food competition is the perfect way to impress the locals.

But Ferris Menard, the owner of Sub-a-Dub-Sub, is nursing a serious grudge against Carly. Two days before the competition, one of Carly's employees quit his part-time gig at Menard's sub shop, sending Menard into a serious snit. In a confrontation at the Eatery, Menard accused Carly of sabotage and vowed to bring her down.

That's when Menard's body is found in his kitchen the morning after the competition, a steak knife sticking out of his heart. But Menard had a slew of enemies, and if Carly doesn't figure out which one is the culprit, she might find herself—or someone she cares about—serving grilled cheese sandwiches under lock and brie!

©2022 Linda Reilly (P)2022 Dreamscape Media, LLC

Ce que les auditeurs disent de No Parm No Foul

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.