Gratuit avec l'essai de 30 jours

  • The Basics of Food Preservation

  • How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods (Homestead Basics, Book 8)
  • Auteur(s): David Nash
  • Narrateur(s): Robert Asher
  • Durée: 1 h et 19 min

Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusifs.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Page de couverture de The Basics of Food Preservation

The Basics of Food Preservation

Auteur(s): David Nash
Narrateur(s): Robert Asher
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 8,71$

Acheter pour 8,71$

Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.

Description

Do you want to learn how to food but don’t quite know where to begin?

The Basics of Food Preservation is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate.

This book shares simple yet practical knowledge that covers essential food-preservation techniques. 

This guide to food preservation contains information on things like: 

  • Basics of water bath canning
  • Basics of pressure canning
  • How to dry can in an oven
  • How to pickle foods
  • How to make simple jams and jellies
  • Recipes for all of the above 

The handbook is suited those interested in learning how to can and otherwise preserve food. 

Get this guide now to start down the road to better culinary preparedness.

©2021 David Nash (P)2021 David Nash

Ce que les auditeurs disent de The Basics of Food Preservation

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.