Gratuit avec l'essai de 30 jours

  • The Food Truck Handbook

  • Start, Grow, and Succeed in the Mobile Food Business
  • Auteur(s): David Weber
  • Narrateur(s): Steve Menasche
  • Durée: 9 h et 15 min
  • 4,0 out of 5 stars (1 évaluation)

Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusifs.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Page de couverture de The Food Truck Handbook

The Food Truck Handbook

Auteur(s): David Weber
Narrateur(s): Steve Menasche
Essayer pour 0,00 $

Après 30 jours, 14,95$/mois. Annulable en tout temps.

Acheter pour 22,26$

Acheter pour 22,26$

Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.

Description

Foodies the world over have awakened to the mouthwatering potential of the food truck, inspiring national food truck competitions and even a show on the Food Network. The relatively low cost of entry, combined with free and low-cost ways to market them through social media, make the food truck business an ideal entry point for budding entrepreneurs.

The Food Truck Handbook offers step-by-step advice on achieving your mobile food mogul dreams. From concept development to gaining a loyal following to preventative maintenance on your equipment, this book covers everything you need to know about starting and running a successful food truck business, including:

  • Profiles of successful food trucks, detailing their operations, profitability, and scalability
  • How to write a sound business plan, set a reasonable budget, and raise the money to get started
  • Best practices and tools to help you pick a truck, choose a location, find trustworthy vendors, and get your truck open on time
  • How to stay lean and profitable by avoiding the most common operating mistakes
  • How to grow from one truck to multiple trucks, restaurants, wholesale, or a food truck franchise
©2012 David Weber (P)2020 Gildan Media

D'autres livres audio du même...

Ce que les auditeurs disent de The Food Truck Handbook

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Performance
  • 5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    1
  • 4 étoiles
    0
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Histoire
  • 5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    1
  • 4 étoiles
    0
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.