
#1 Lessons Learned | Top Chefs Discuss Hospitality Challenges
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Top chefs open up about what’s broken in the hospitality industry, and what it will take to fix it. From toxic kitchen culture and burnout, to leadership, mental health, and business reform, this is an honest look at the challenges chefs face today. Hear powerful lessons from inside the kitchen as industry leaders share what’s changing and how we can build a more sustainable future for chefs, restaurants, and hospitality professionals.
Ce que les auditeurs disent de #1 Lessons Learned | Top Chefs Discuss Hospitality Challenges
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.