
Bologna
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Today we’re off to Bologna with travel and culture writer Alex Sakalis. The capital of Emilia-Romagna is nicknamed la dotta (the learned) for its university, the oldest in Europe; la rossa (the red) for both the colour of its buildings and its political leanings; and la grassa (the fat) for its gluttonous cuisine. Join us on a tour of pretty piazzas, porticoed streets and pasta dishes as we uncover the city’s distinct identity, rich culinary heritage and surprising jazz pedigree.
Discover The Italian Way: https://geni.us/TheItalianWay
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Ce que les auditeurs disent de Bologna
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.