
Chef Camila from Brooklyn
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Is there room for more empathy in fine dining kitchens? Our interview with Chef Camila Rinaldi explores the topic in an honest, heartfelt discussion of the roles that fear and respect play in the restaurant industry.
We chat about balancing vulnerability and toughness in some of the most intense restaurant kitchens in New York City, as well as the patience and survival skills that many upward-moving female chefs employ every day to be taken seriously.
Restaurant sound effect from Pixabay. Intro clip: Dominique Crenn, World’s Best Female Chef 2016, as interviewed by The Upcoming.
Ce que les auditeurs disent de Chef Camila from Brooklyn
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.