
Chemical Characteristics of Food
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
This episode focuses on the surprising facts involving our food and the chemicals we are all allowed to consume, the loopholes that allow manufacturers to hide what they are putting in our food, and the lack of research on those chemicals.
But there is hope! Great advocacy is leading to closing loopholes and empowering the FDA to be more efficient in regulating our food, but we are not there yet!
Stick around to the end of the episode to hear my top ten ways of eliminating toxins and chemicals from the body...
Ce que les auditeurs disent de Chemical Characteristics of Food
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.