
Do We Need a Green Certification Program Just for Commercial Kitchens? (Hint… Yes)
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Commercial kitchens are one of the most challenging spaces to electrify, but we need to take on this challenge in order to decarbonize restaurants, hotels, schools, hospitals, and other buildings with commercial kitchens. Is another green certification program the answer?
The post Do We Need a Green Certification Program Just for Commercial Kitchens? (Hint… Yes) appeared first on Steven Winter Associates, Inc..
Ce que les auditeurs disent de Do We Need a Green Certification Program Just for Commercial Kitchens? (Hint… Yes)
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.