
Ep. 1: Scottish Shenanigans
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Welcome to Through The Smoke! The podcast where we discuss all things whisky and BBQ.
Your hosts, the troublesome trio, if you will:
- Athila Roos - sommelier & spirits aficionado
- Shane McBagley - live fire cooking extraordinaire.
- Paul Sugden - publican and whisky collector.
Today, the boys are giving us a full rundown on their recent whisky/bbq trip to the Western Highlands of Scotland: Isle of Mull, Morvern & Ardnamurchan Peninsula. Expect behind the scenes distillery talk, debates about sea shanties, and a new liquid creation that is bound to rock the market.
Be sure to subscribe to get new episodes each month!
Ce que les auditeurs disent de Ep. 1: Scottish Shenanigans
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.