
Ep.2 – Edible microbes ft. Swedish University of Agricultural Sciences
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
The second episode of this podcast covers all kinds of edible microbes! While we generally think of bacteria and fungi as bad for food, they might actually help us in feeding our growing population. We'll discuss all the pros and cons of different types of microbes with Tomas Linder, an assistant-professor in Sweden who spends his time researching these fascinating organisms.
This podcast is powered by Pinecast.
Ce que les auditeurs disent de Ep.2 – Edible microbes ft. Swedish University of Agricultural Sciences
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.