
Inclusivity, Equity, and Ensuring a Plurality of Voices in Food Systems Transformation
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Marie-Christine Cormier-Salem, Director of Agropolis Foundation and a researcher in social sciences, Frédérique Jankowski, a researcher in social anthropology at The French Agricultural Research Centre for International Development (CIRAD), and Adeline Barnaud, a researcher in plant genetics at the French National Research Institute for Sustainable Development (IRD) discuss the benefits of interdisciplinary and transdisciplinary collaboration. Together, they advocate for inclusiveness and equity, convening a plurality of knowledge and voices, and involving local communities as essential principles to promote sustainable and fair food systems.
Ce que les auditeurs disent de Inclusivity, Equity, and Ensuring a Plurality of Voices in Food Systems Transformation
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.