
Knead to Dough Basis
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
In this episode, we dive into the 2016 E. coli outbreak traced to raw flour, a surprising source that caught many off guard. Follow the investigation as public health experts uncovered how this everyday ingredient posed serious health risks, leading to significant changes in food safety practices and public awareness. This is one outbreak you just have to roll with.
Guests
- Dr. Lyndsay Bottichio; Platforms Division Director, Office of Public Health Data, Surveillance, and Technology; Centers for Disease Control and Prevention
- Dr. Sam Crowe; Senior Advisor, Office of Policy, Performance, and Evaluation; CDC
Resources
- 2016 E. coli Outbreak Linked to Flour, CDC
- International Outbreak Museum Exhibit – Raw Flour E. coli
- Shiga Toxin–Producing E. coli Infections Associated with Flour, New England Journal of Medicine, 2017
- About Escherichia coli infection, CDC
- Handling flour safely, FDA
Ce que les auditeurs disent de Knead to Dough Basis
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.