
NY Slice
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Paul Sarrasin
-
Les Walker
-
John Gray
-
Scarr Pimentel
-
Auteur(s):
-
Jon Gray
-
Pierre Serrao
-
Lester Walker
À propos de cet audio
On this episode of In the Cut, Ghetto Gastro explores how NY pizza has a flavor and style all its own; join the guys in discussing how the dish has evolved from the Italian pie into something wholly New York. Jon, Pierre, and Les talk about their favorite spots in town, and interview Dominican chef Scarr Pimentel of Scarr’s Pizza, who mills his own grains every day for sensational, delicious slices. As an homage to NY, the guys take you into the lab to cook you up a pie with bubbling mozzarella and gorgeous San Marzano tomatoes.
©2023 Ghetto Gastro Global (P)2023 Audible Original, LLCCe que les auditeurs disent de NY Slice
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.