
What strides is the food sector taking to reduce waste?
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
It’s found that an astonishing one third of food produced globally goes to waste, as well as 1.6 million tonnes of waste coming from food manufacturers in 2021 from the UK alone.
In this episode of ColumbusCast, Laura Gilbank joins our Food Consultants Andrew Newton and Chris Nichols, to explore how the food sector is tackling the ongoing concerns surrounding food waste.
Additionally, we share insights on how food businesses can overcome this challenge, outlining key steps to reduce their own waste and fight climate change.
Ce que les auditeurs disent de What strides is the food sector taking to reduce waste?
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.