Rethinking Diabetes
What Science Reveals About Diet, Insulin, and Successful Treatments
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
0,00 $ pour vos 30 premiers jours
OFFRE D'UNE DURÉE LIMITÉE
Obtenez 3 mois à 0,99 $ par mois + 20 $ de crédit Audible
L'offre prend fin le 1 décembre 2025 à 23 h 59, HP.
Abonnez-vous à Audible pour 0,99 $/mois pendant les 3 premiers mois et obtenez un crédit de 20 $ en prime sur Audible.ca. La notification de crédit sera envoyée par courriel.
1 nouveauté ou titre populaire à choisir chaque mois – ce titre vous appartiendra.
L'écoute illimitée des milliers de livres audio, de balados et de titres originaux inclus.
L'abonnement se renouvelle automatiquement au tarif de 0,99 $/mois pendant 3 mois, et au tarif de 14,95 $/mois ensuite. Annulation possible à tout moment.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Acheter pour 29,14 $
-
Narrateur(s):
-
Arthur Morey
-
Auteur(s):
-
Gary Taubes
À propos de cet audio
Before the discovery of insulin, diabetes was treated almost exclusively through diet, from subsistence on meat, to reliance on fats, to repeated fasting and near-starvation regimens. After two centuries of conflicting medical advice, most authorities today believe that those with diabetes can have the same dietary freedom enjoyed by the rest of us, leaving the job of controlling their disease to insulin therapy and other blood-sugar-lowering medications. Rather than embark on “futile” efforts to restrict sugar or carbohydrate intake, people with diabetes can lead a normal life, complete with the occasional ice-cream cake, side of fries, or soda.
These guiding principles, however, have been accompanied by an explosive rise in diabetes over the last fifty years, particularly among underserved populations. And the health of those with diabetes is expected to continue to deteriorate inexorably over time, with ever-increasing financial, physical, and psychological burdens. In Rethinking Diabetes, Gary Taubes explores the history underpinning the treatment of diabetes, types 1 and 2, elucidating how decades-old research that is rife with misconceptions has continued to influence the guidance physicians offer—at the expense of their patients’ long-term well-being.
The result of Taubes’s work is a reimagining of diabetes care that argues for a recentering of diet—particularly, fewer carbohydrates and more fat—over a reliance on insulin. Taubes argues critically and passionately that doctors and medical researchers should question the established wisdom that may have enabled the current epidemic of diabetes and obesity, and renew their focus on clinical trials to resolve controversies that are now a century in the making.
Pas encore de commentaire