OFFRE D'UNE DURÉE LIMITÉE. Obtenez 3 mois à 0,99 $/mois. Profiter de l'offre.
Page de couverture de Eating While Black

Eating While Black

Food Shaming and Race in America

Aperçu
En profiter Essayer pour 0,00 $
L'offre prend fin le 16 décembre 2025 à 23 h 59, HP.
Exclusivité Prime: 2 titres gratuits à choisir pendant l'essa. Des conditions s’appliquent.
Vos 3 premiers mois d'Audible à seulement 0,99 $/mois
1 nouveauté ou titre populaire à choisir chaque mois – ce titre vous appartiendra.
L'écoute illimitée des milliers de livres audio, de balados et de titres originaux inclus.
L'abonnement se renouvelle automatiquement au tarif de 0,99 $/mois pendant 3 mois, et au tarif de 14,95 $/mois ensuite. Annulation possible à tout moment.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Eating While Black

Auteur(s): Psyche A. Williams-Forson
Narrateur(s): L. Malaika Cooper
En profiter Essayer pour 0,00 $

14,95 $/mois après 3 mois. L'offre prend fin le 16 décembre 2025 à 23 h 59, HP. Annulation possible à tout moment.

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 22,26 $

Acheter pour 22,26 $

À propos de cet audio

Psyche A. Williams-Forson is one of our leading thinkers about food in America. In Eating While Black, she offers her knowledge and experience to illuminate how anti-Black racism operates in the practice and culture of eating. She shows how mass media, nutrition science, economics, and public policy drive entrenched opinions among both Black and non-Black Americans about what is healthful and right to eat. Distorted views of how and what Black people eat are pervasive, bolstering the belief that they must be corrected and regulated. What is at stake is nothing less than whether Americans can learn to embrace nonracist understandings and practices in relation to food.

Sustainable culture—what keeps a community alive and thriving—is essential to Black peoples' fight for access and equity, and food is central to this fight. Starkly exposing the rampant shaming and policing around how Black people eat, Williams-Forson contemplates food's role in cultural transmission, belonging, homemaking, and survival. Black people's relationships to food have historically been connected to extreme forms of control and scarcity—as well as to stunning creativity and ingenuity. In advancing dialogue about eating and race, this book urges us to think and talk about food in new ways in order to improve American society on personal and structural levels.

©2022 The University of North Carolina Press (P)2022 Tantor
Amériques Gastronomie Nourriture et vin Politique Sciences sociales États-Unis
Pas encore de commentaire