
A Carnivore's Crisis with Rachel Khoo
Échec de l'ajout au panier.
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
0,00 $/mois pendant vos 3 premiers mois
-
Narrateur(s):
-
Rachel Khoo
-
Auteur(s):
-
Rachel Khoo
-
Nicola Harvey
À propos de cet audio
Wrestling with your conscience when you have a burger? Concerned that you should switch to almond milk lattes? Rachel Khoo is worried too. The chef and broadcaster trained in French cuisine and her career has been built on the motto: “Butter makes everything better. But all this talk about veganism has started getting to her. Should she change her cooking, her eating and her lifestyle to stop global warming?
Khoo meets farmers, activists, chefs and academics to ask whether beef and dairy really need to die in order for the planet to live, and whether she needs to go vegan to do her bit for the planet. She marches through the battle lines - vegan versus meat eater; plants versus cows; farmers versus the world - to sift truth from propaganda. Khoo sees big corporations pulling the strings in our global food system, which makes her wonder how responsibility for this problem has ended up in the kitchen of time-and-cash-strapped families.
Join this carnivore in crisis as she journeys through the facts and fury of the vegan debate.
This is an Audible Original Podcast. Free for members. 
©2020 Pipi Films Ltd (P)2020 Audible Australia Pty Ltd-
Jul 26 202026 min
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Jul 26 202033 min
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Jul 26 202028 min
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Ce que les auditeurs disent de A Carnivore's Crisis with Rachel Khoo
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- jennifer o.
- 2020-09-20
well balanced
it was a very good representation of the issues. soil degradation is rarely mentioned in the common discourse.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Amazon Customer
- 2020-12-19
interesting perspectives to think about
I enjoyed its attempt at offering multiple perspectives on food issues. I would have liked it to spend more time on food accessibility for those on a limited budget.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
1 personne a trouvé cela utile
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Jennifer Suter-Beardsley
- 2021-07-10
Really Well Done
I was impressed with this podcast! It's not your typical 'trying to make you vegan' story. Lots of different opinions and the podcast allows you to make your own decisions by the end of it. I'm personally going to research more of my local farms and try and support local farms who treat their livestock humanely. Thanks for the podcast!
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- B Cancer Unicorn Billie
- 2020-09-03
Very Interesting
Interesting perspective on the food industry as a whole. A good way to listen to both sides of the food sustainability issues
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.