Restaurant Science
-
-
The Restaurant at the End of the Universe
- The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Book 2
- Auteur(s): Douglas Adams
- Narrateur(s): Martin Freeman
- Durée: 5 h et 47 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Facing annihilation at the hands of the warlike Vogons? Time for a cup of tea! Join the cosmically displaced Arthur Dent and his uncommon comrades in arms in their desperate search for a place to eat, as they hurtle across space powered by pure improbability.
-
-
Great book. Did not like the voice of the reader
- Écrit par jacob matusinec le 2018-06-20
-
The Restaurant at the End of the Universe
- The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Book 2
- Narrateur(s): Martin Freeman
- Série: Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Livre 2
- Durée: 5 h et 47 min
- Date de publication: 2006-07-03
- Langue: Anglais
-
Facing annihilation at the hands of the warlike Vogons? Time for a cup of tea! Join the cosmically displaced Arthur Dent and his uncommon comrades in arms in their desperate search for a place to eat, as they hurtle across space powered by pure improbability....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 18,00 $
-
-
-
Le dernier restaurant avant la fin du monde
- H2G2 2
- Auteur(s): Douglas Adams
- Narrateur(s): Nicolas Justamon
- Durée: 7 h et 22 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
La cuisine anglaise est exécrable. Moins abominable, cependant, que la poésie des Vogons, un peuple fier, ombrageux, et éminemment irritable. D'ailleurs, les Vogons ont fait sauter la planète Terre, soi-disant par erreur. Pas de panique ! Grâce au fabuleux "Guide galactique", le pauvre Arthur Accroc, ex-citoyen britannique désormais apatride et passablement désemparé devant tant d'inconvenance, pourra affronter sans crainte les improbables méandres d'un univers en folie.
-
-
Excellent
- Écrit par mehdi merai le 2020-08-19
-
Le dernier restaurant avant la fin du monde
- H2G2 2
- Narrateur(s): Nicolas Justamon
- Série: H2G2, Livre 2
- Durée: 7 h et 22 min
- Date de publication: 2019-04-22
- Langue: Français
-
La cuisine anglaise est exécrable. Moins abominable, cependant, que la poésie des Vogons, un peuple fier, ombrageux, et éminemment...
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 34,99 $
-
-
-
Chefs, Drugs and Rock & Roll
- How Food Lovers, Free Spirits, Misfits and Wanderers Created a New American Profession
- Auteur(s): Andrew Friedman
- Narrateur(s): Roger Wayne
- Durée: 14 h et 34 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Chefs, Drugs and Rock & Roll transports listeners back in time to witness the remarkable evolution of the American restaurant chef in the 1970s and 1980s. Andrew Friedman goes inside Chez Panisse and other Bay Area restaurants to show how the politically charged backdrop of Berkeley helped spark this new profession; into the historically underrated community of Los Angeles chefs, including a young Wolfgang Puck; and into the clash of cultures between established French chefs in New York City and the American game changers.
-
Chefs, Drugs and Rock & Roll
- How Food Lovers, Free Spirits, Misfits and Wanderers Created a New American Profession
- Narrateur(s): Roger Wayne
- Durée: 14 h et 34 min
- Date de publication: 2018-02-27
- Langue: Anglais
-
Chefs, Drugs and Rock & Roll transports listeners back in time to witness the remarkable evolution of the American restaurant chef in the 1970s and 1980s....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 34,95 $
-
-
-
The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- Auteur(s): J. Kenji Lopez-Alt
- Narrateur(s): Mike Chamberlain
- Durée: 21 h et 22 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji Lopez-Alt has pondered all these questions and more. Kenji shows that often, conventional methods don't work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
-
-
Great companion to the hardcover
- Écrit par Colin Climie le 2023-09-16
-
The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- Narrateur(s): Mike Chamberlain
- Durée: 21 h et 22 min
- Date de publication: 2019-10-22
- Langue: Anglais
-
In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 55,67 $
-
-
-
Have You Eaten Yet?
- Stories from Chinese Restaurants Around the World
- Auteur(s): Cheuk Kwan
- Narrateur(s): Brian Nishii
- Durée: 9 h et 18 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
From Haifa, Israel, to Cape Town, South Africa, Chinese entrepreneurs and restaurateurs have brought delicious Chinese food across the globe. Unraveling a complex history of cultural migration and world politics, Cheuk Kwan describes a fascinating story of culture and place, ultimately revealing how an excellent meal always tells an even better story.
-
-
Important history book
- Écrit par beth le 2025-01-02
-
Have You Eaten Yet?
- Stories from Chinese Restaurants Around the World
- Narrateur(s): Brian Nishii
- Durée: 9 h et 18 min
- Date de publication: 2023-01-13
- Langue: Anglais
-
Chinese entrepreneurs and restaurateurs have brought delicious Chinese food across the globe. Unraveling a complex history of cultural migration and world politics, Cheuk Kwan describes a fascinating story of culture and place....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 17,50 $
-
-
-
The Nameless Restaurant
- A Cozy Cooking Fantasy
- Auteur(s): Tao Wong
- Narrateur(s): Emily Woo Zeller
- Durée: 3 h et 10 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
There is a restaurant in Toronto. Its entrance is announced only by a simple unadorned wooden door, varnished to a beautiful shine but without paint, hidden beside dumpsters and a fire escape. There is no sign, no indication of what lies behind the door. If you do manage to find the restaurant, the décor is dated and worn—homey, if one were to be generous. This is the story of the Nameless Restaurant.
-
The Nameless Restaurant
- A Cozy Cooking Fantasy
- Narrateur(s): Emily Woo Zeller
- Série: Hidden Dishes Series, Livre 1
- Durée: 3 h et 10 min
- Date de publication: 2023-06-01
- Langue: Anglais
-
There is a restaurant in Toronto that is magically hidden, whose service is horrible and whose food is divine. This is the story of the Nameless Restaurant....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 21,37 $
-
-
-
Elaine's
- The Rise of One of New York’s Most Legendary Restaurants
- Auteur(s): Amy Phillips Penn
- Narrateur(s): Nicol Zanzarella, Johnathan McClain
- Durée: 2 h et 50 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Elaine's was a world-famous New York restaurant that became home to writers and celebrities. Owner Elaine Kaufman was known to be "New York feisty", controversial, often rude, always blunt, with the flare of Gertrude Stein and Dorothy Parker. Elaine was highly respected and frequently feared, and Elaine's the restaurant received the public's love and praise time and time again. Woody Allen held a regular table there, and Elaine's was even featured in Allen's Manhattan and Billy Joel's song "Big Shot".
-
-
Meh
- Écrit par Roberta W le 2022-12-20
-
Elaine's
- The Rise of One of New York’s Most Legendary Restaurants
- Narrateur(s): Nicol Zanzarella, Johnathan McClain
- Durée: 2 h et 50 min
- Date de publication: 2015-06-02
- Langue: Anglais
- A tribute to legendary restaurateur Elaine Kaufman and her renowned Manhattan creative melting pot....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 9,20 $
-
-
-
The Chain
- Farm, Factory, and the Fate of Our Food
- Auteur(s): Ted Genoways
- Narrateur(s): Michael Kramer
- Durée: 8 h et 29 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Interviewing scores of line workers, union leaders, hog farmers, and local politicians and activists, Genoways reveals an industry pushed to its breaking point. Along the way, he exposes alarming new trends: sick or permanently disabled workers, abused animals, water and soil pollution, and mounting conflict between small towns and immigrant labor.
-
-
Worthwhile listen
- Écrit par Thomas T. le 2022-06-21
-
The Chain
- Farm, Factory, and the Fate of Our Food
- Narrateur(s): Michael Kramer
- Durée: 8 h et 29 min
- Date de publication: 2014-11-11
- Langue: Anglais
- In The Chain, acclaimed journalist Ted Genoways uses the story of Hormel Foods and its most famous product, Spam, to probe the state of the meatpacking industry....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 37,04 $
-
-
-
Recipe for Life
- Auteur(s): Mary Berry
- Narrateur(s): Patricia Hodge
- Durée: 10 h et 6 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
The unabridged, downloadable audiobook edition of Mary Berry's autobiography, Recipe for Life, read by the actress Patricia Hodge. From Queen of Tarts to the nation's heart, Mary Berry shares her Recipe for Life. "In the words of my father, my birth caused no end of trouble..." From the moment she came into the world - two weeks early, throwing her parents' lives into disarray - Mary has gracefully but firmly done things her own way.
-
Recipe for Life
- Narrateur(s): Patricia Hodge
- Durée: 10 h et 6 min
- Date de publication: 2013-09-12
- Langue: Anglais
- The unabridged, downloadable audiobook edition of Mary Berry's autobiography, Recipe for Life, read by the actress Patricia Hodge....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 30,04 $
-
-
-
Back of the House
- The Secret Life of a Restaurant
- Auteur(s): Scott Haas
- Narrateur(s): Johnny Heller
- Durée: 7 h et 59 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Food writer and clinical psychologist Scott Haas wanted to know what went on inside the mind of a top chef - and what kind of emotional dynamics drove the fast-paced, intense interactions inside a great restaurant. To capture all the heat and hunger, he spent 18 months immersed in the kitchen of James Beard Award-winner Tony Maws's restaurant, Craigie on Main, in Boston. He became part of the family, experiencing the drama first-hand.
-
Back of the House
- The Secret Life of a Restaurant
- Narrateur(s): Johnny Heller
- Durée: 7 h et 59 min
- Date de publication: 2013-03-25
- Langue: Anglais
- Food writer and clinical psychologist Scott Haas wanted to know what went on inside the mind of a top chef....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 37,04 $
-
-
-
The Invention of the Restaurant (2nd Edition)
- Paris and Modern Gastronomic Culture
- Auteur(s): Rebecca L. Spang, Adam Gopnik - foreword
- Narrateur(s): Elisabeth Lagelee
- Durée: 12 h et 20 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Why are there restaurants? Why would anybody consider eating alongside perfect strangers in a loud and crowded room to be an enjoyable pastime? To find the answer, Rebecca Spang takes us back to France in the eighteenth century, when a restaurant was not a place to eat but a quasi-medicinal bouillon not unlike the bone broths of today.
-
The Invention of the Restaurant (2nd Edition)
- Paris and Modern Gastronomic Culture
- Narrateur(s): Elisabeth Lagelee
- Durée: 12 h et 20 min
- Date de publication: 2023-04-11
- Langue: Anglais
-
Rebecca Spang takes us back to France in the eighteenth century, when a restaurant was not a place to eat but a quasi-medicinal bouillon not unlike the bone broths of today....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 22,26 $
-
-
-
Black, White, and The Grey
- The Story of an Unexpected Friendship and a Beloved Restaurant
- Auteur(s): Mashama Bailey, John O. Morisano
- Narrateur(s): Mashama Bailey, John O. Morisano
- Durée: 12 h et 33 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
In this dual memoir, Mashama Bailey and John O. Morisano take turns telling how they went from tentative business partners to dear friends while turning a dilapidated formerly segregated Greyhound bus station into The Grey, now one of the most celebrated restaurants in the country. Recounting the trying process of building their restaurant business, they examine their most painful and joyous times, revealing how they came to understand their differences, recognize their biases, and continuously challenge themselves and each other to be better.
-
Black, White, and The Grey
- The Story of an Unexpected Friendship and a Beloved Restaurant
- Narrateur(s): Mashama Bailey, John O. Morisano
- Durée: 12 h et 33 min
- Date de publication: 2021-01-12
- Langue: Anglais
-
In this dual memoir, Mashama Bailey and John O. Morisano take turns telling how they went from tentative business partners to dear friends while turning a dilapidated formerly segregated Greyhound bus station into The Grey, now one of the most celebrated restaurants....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 26,22 $
-
-
-
Das Restaurant am Ende des Universums
- Per Anhalter durch die Galaxis 2
- Auteur(s): Douglas Adams
- Narrateur(s): Christian Ulmen
- Durée: 6 h et 40 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Arthur Dent, einziger Überlebender des gesprengten Planeten Erde, hat sich auf seiner abenteuerlichen Fahrt durch den Weltraum eine Pause verdient. Gemeinsam mit seinen Freunden Ford Prefect, Trillian, Marvin und Zaphod Beeblebrox steuert er Milliways an, das Restaurant am sprichwörtlichen Ende des Universums. Doch von Erholung keine Spur. Zum Abendessen nehmen Arthur und Co an einer Reality-Show teil, und dann treffen sie auch noch Desaster Area, die lauteste Rockband des Universums.
-
Das Restaurant am Ende des Universums
- Per Anhalter durch die Galaxis 2
- Narrateur(s): Christian Ulmen
- Série: Per Anhalter durch die Galaxis, Livre 2
- Durée: 6 h et 40 min
- Date de publication: 2010-04-22
- Langue: Allemand
-
Arthur Dent, einziger Überlebender des gesprengten Planeten Erde, hat sich auf seiner abenteuerlichen Fahrt durch den Weltraum eine Pause verdient. Gemeinsam mit seinen Freunden Ford Prefect, Trillian, Marvin und Zaphod Beeblebrox steuert er Milliways an, das Restaurant am sprichwörtlichen ...
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 28,02 $
-
-
-
Restaurant na konci vesmíru
- Stopařův průvodce Galaxií 2
- Auteur(s): Douglas Adams
- Narrateur(s): Vojtěch Kotek
- Durée: 7 h et 4 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Ve druhé části slavné série začínající po skáze planety Země, nejprve bývalý galaktický prezident Zafod Bíblbrox, zkušený vesmírný stopař Ford Prefect, jeho pozemský kamarád Arthur Dent a dívka Trillian jen o vlásek uniknout jisté smrti z pracek tupých Vogonů. Po řadě neuvěřitelných peripetií, zahrnující setkání s absolutním vládcem vesmíru, se cesty přátel opět spojí aby se vydali na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
-
Restaurant na konci vesmíru
- Stopařův průvodce Galaxií 2
- Narrateur(s): Vojtěch Kotek
- Série: Stopařův průvodce Galaxií, Livre 2
- Durée: 7 h et 4 min
- Date de publication: 2023-02-16
- Langue: Tchèque
-
Ve druhé části slavné série začínající po skáze planety Země, nejprve bývalý galaktický prezident Zafod Bíblbrox, zkušený vesmírný stopař Ford Prefect...
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 19,74 $
-
-
-
Killing It
- An Education
- Auteur(s): Camas Davis
- Narrateur(s): Camas Davis
- Durée: 8 h et 27 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Camas Davis was at an unhappy crossroads. A longtime magazine writer and editor in the food world, she'd returned to her home state of Oregon with her boyfriend from New York City to take an appealing job at a Portland lifestyle magazine. But neither job nor boyfriend delivered on her dreams, and in the span of a year, Davis was unemployed and on her own. Disillusioned by the years she’d spent mediating the lives of others for a living, she had no idea what to do next. She did know one thing: She no longer wanted to write about the real thing; she wanted to be the real thing.
-
-
Great book
- Écrit par Candice Corbett le 2022-11-23
-
Killing It
- An Education
- Narrateur(s): Camas Davis
- Durée: 8 h et 27 min
- Date de publication: 2018-07-24
- Langue: Anglais
-
A wayward young woman abandons her magazine career to learn the old ways of butchery and discover what it means to take life into her own hands....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 20,40 $
-
-
-
Smothered and Covered
- Waffle House and the Southern Imaginary
- Auteur(s): Ty Matejowsky
- Narrateur(s): L.J. Ganser
- Durée: 9 h et 13 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Waffle House has long been touted as an icon of the American South. The restaurant's consistent foregrounding as a resonant symbol of regional character proves relevant for understanding much about the people, events, and foodways. Smothered and Covered: Waffle House and the Southern Imaginary is the first book to socioculturally assess the chain within the field of contemporary food studies. In this groundbreaking work, Ty Matejowsky argues that Waffle House's often beleaguered public persona is informed by various complexities and contradictions.
-
Smothered and Covered
- Waffle House and the Southern Imaginary
- Narrateur(s): L.J. Ganser
- Durée: 9 h et 13 min
- Date de publication: 2023-09-26
- Langue: Anglais
-
Waffle House has long been touted as an icon of the American South. The restaurant's consistent foregrounding as a resonant symbol of regional character proves relevant for understanding much about the people, events, and foodways....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 22,26 $
-
-
-
An Economist Gets Lunch
- New Rules for Everyday Foodies
- Auteur(s): Tyler Cowen
- Narrateur(s): Stephen Hoye
- Durée: 10 h et 24 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Food snobbery is killing entrepreneurship and innovation, says economist, preeminent social commentator, and maverick dining guide blogger Tyler Cowen. Americans are becoming angry that our agricultural practices have led to global warming-but while food snobs are right that local food tastes better, they're wrong that it is better for the environment, and they are wrong that cheap food is bad food. The food world needs to know that you don't have to spend more to eat healthy, green, exciting meals. At last, some good news from an economist!
-
An Economist Gets Lunch
- New Rules for Everyday Foodies
- Narrateur(s): Stephen Hoye
- Durée: 10 h et 24 min
- Date de publication: 2012-04-17
- Langue: Anglais
- One of the most influential economists of the decade boldly argues that just about everything you've heard about food is wrong....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 23,31 $
-
-
-
기괴한 레스토랑 3: 결전의 날
- Auteur(s): 김민정
- Narrateur(s): 변혜숙
- Durée: 9 h et 28 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
시아는 두 번째 임무인 레스토랑에서의 업무를 수행하던 중, 자신 때문에 쥬드가 위험에 빠지게 되고, 임수 완수와 우정 둘 중 하나를 결정해야 하는 문제에 빠진다. 고민하는 시아에게 던진 하츠의 말은 그녀를 더욱 힘들게만 한다. 하지만 이 또한 그들의 계략이었음을 깨닫고 시아는 더욱 큰 죄책감에 빠지게 된다.
-
기괴한 레스토랑 3: 결전의 날
- Narrateur(s): 변혜숙
- Série: Bizarre Restaurant [Korean Edition], Livre 3
- Durée: 9 h et 28 min
- Date de publication: 2025-03-18
- Langue: Coréen
-
시아는 두 번째 임무인 레스토랑에서의 업무를 수행하던 중, 자신 때문에 쥬드가 위험에 빠지게 되고, 임수 완수와 우정 둘 중 하나를 결정해야 하는 문제에 빠진다. 고민하는 시아에게 던진 하츠의 말은 그녀를 더욱 힘들게만 한다. 하지만 이 또한 그들의 계략이었음을 깨닫고 시아는 더욱 큰 죄책감에 빠지게 된다.
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 20,19 $
-
-
-
Voices from the Kitchen
- Personal Narratives from New York's Immigrant Restaurant Workers
- Auteur(s): Marc Meyer
- Durée: 6 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
27 personal histories of immigrant restaurant workers in New York City whose stories of persistence, hope, and endurance show how vital they are to our country. Compiled by a longtime chef who knows how indispensable—and fascinating—they are
-
Voices from the Kitchen
- Personal Narratives from New York's Immigrant Restaurant Workers
- Durée: 6 h
- Date de publication: 2025-11-18
- Langue: Anglais
-
27 personal histories of immigrant restaurant workers in New York City whose stories of persistence, hope, and endurance show how vital they are to our country. Compiled by a longtime chef who knows how indispensable—and fascinating—they are
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 28,28 $
-
-
-
Mac
- The Crazy Adventures of a Restaurant Built for Battle
- Auteur(s): Zeppy Cheng
- Narrateur(s): Jason Hunt
- Durée: 8 h et 15 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Max is a normal kid with normal ambitions: Do good in school, have a nice life, get the girl. But when he asks out the seemingly ordinary October Autumn, his life takes a turn for the crazy: The McDonald’s restaurant she works at turns out to be a giant robot engaged in a battle for the palate of the American people. Sucked into this world, Max is called upon to join the Franchises in a battle to save this dimension from a version of Joseph Stalin who merged with Skynet before he died and holds the keys to an army of space orcs summoned from the depths of Mordor.
-
Mac
- The Crazy Adventures of a Restaurant Built for Battle
- Narrateur(s): Jason Hunt
- Durée: 8 h et 15 min
- Date de publication: 2020-03-18
- Langue: Anglais
-
Max is a normal kid with normal ambitions: Do good in school, have a nice life, get the girl. But when he asks out the seemingly ordinary October Autumn, his life takes a turn for the crazy....
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 25,00 $
-