
1. Metropolitan Kitchen + High Times: An Evening With Food, Booze and Weed
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
In the inaugural episode of CNSUMST, hosts Dave Cicotte and Zach Clark visit Metropolitan Variety Store, Bar + Kitchen in Detroit's West Village. The podcast features conversations with Metropolitan Variety Store Proprietor Ashley Price about his craft beer journey from legendary Holiday Market 'beer guy' to owning his own storefront. Plus, the fellas are joined by Joey Posney and Mark Kazinec from High Times who are in Michigan getting ready for what they say is the biggest Cannabis Cup ever. And, Dave and Zach dig into some food and drink from Metropolitan Kitchen + Bar.
Ce que les auditeurs disent de 1. Metropolitan Kitchen + High Times: An Evening With Food, Booze and Weed
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.