
732: Real world seafood cooking with Genevieve Ko and Jennifer Bushman
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
When it comes to seafood, frozen is the new fresh. We talk to seafood industry expert, Jennifer Bushman about how technology has improved the quality of frozen fish and how to make the most of canned seafood from your local grocery store. Her latest project is Sea Pantry, how to keep your pantry stocked up with ingredients from the sea. Then, Senior Editor of New York Times Cooking, Genevieve Ko brings us her best at-home seafood cooking tips and recipes.
Broadcast dates for this episode:
- April 9, 2021 (originally aired)
- April 8, 2022 (rebroadcast)
- May 31, 2024 (rebroadcast)
- May 23, 2025 (rebroadcast)
Generous listeners like you make The Splendid Table possible. Donate today to support the show
Ce que les auditeurs disent de 732: Real world seafood cooking with Genevieve Ko and Jennifer Bushman
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.