
Food as Medicine: The GERD diet with Dillon Martin, RDN
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
My heartburn patients frequently ask me: how much chocolate can I have? What about wine? Coffee? Dillon Martin is a registered dietician who specializes in diabetes, weight optimization and gastroesophageal disorders. He answers these questions and gives practical dietary advice for those suffering with GERD. Today’s episode is brought to you by Castle Biosciences, maker of TissueCypher, a test designed to predict the risk of esophageal cancer in patients with Barrett’s esophagus.
Ce que les auditeurs disent de Food as Medicine: The GERD diet with Dillon Martin, RDN
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.