
Implementing Guanidinoacetic Acid (GAA) in pig diets - Dr. Balachandar Jayaraman
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Dr. Jayaraman recommends producers to consider implementing GAA in swine diets. This contributes to superior performance, increased final body weight, and a better gain/feed ratio, thus improving carcass quality, reducing fat thickness, and allowing a reduction in the amount of energy ingredients. This approach also benefits the growth and development of newborn piglets. Have you listened to the whole episode yet?
The Swine it Podcast Show is trusted and supported by innovative companies like:
-Adisseo
-Evonik
-AB Vista
-Genesus
-CloudFarms
-Bioverse (Healthy farms)
-Schippers
-Eastman
Ce que les auditeurs disent de Implementing Guanidinoacetic Acid (GAA) in pig diets - Dr. Balachandar Jayaraman
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.