
(No features)
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
- Just Sat producer Kevin Rinker interviews the show host, Max Hines, about what it’s like working in Atlanta’s food and dining space.
- Despite how brutal the industry can be, Max stays in it because it continues to push his abilities and because he’s found family there.
- “It could be tuna helper but if you made it and you made it with care and you made it for me, like, I’m going to appreciate that meal. ”
Producer Kevin Rinker sits with Chef Max Hines
Making edible food at Breaker Breaker
Working overtime at wabe.org/justsat
This episode of Just Sat with Maximilian Hines was produced by Kevin Rinker and Maximilian Hines. Original music from Micah Freeman. Additional production and editing by Scotty Crowe.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Ce que les auditeurs disent de (No features)
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.