
Shanghai Coffee Roasting, Kona Coffee, and Lockdowns - with BerryBird Coffee (Ep. 23)
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Send us a text
I had the pleasure of speaking with a marvelous coffee roaster from Shanghai China. We discussed the current lockdown situation, the coffee produced in Kona and China, roasters, and life. Matt is a super humble dude and it was a pleasure to learn more about his culture and what the coffee scene is like in Shanghai!
Follow Matt with BerryBird coffee below.
- Website: https://www.berrybirdcoffee.com
- Instagram: https://www.instagram.com/berrybirdcoffee/
Favorites Coffee Books:
- Coffee Roasting Best Practices: https://amzn.to/38uRJih (Deep in the weeds)
- The World Atlas of Coffee: https://amzn.to/3s4tiQg (Overall view of the coffee stages)
My Mic I use:
- Shure MV7 Mic: https://amzn.to/3fakq72
Support the show
Ce que les auditeurs disent de Shanghai Coffee Roasting, Kona Coffee, and Lockdowns - with BerryBird Coffee (Ep. 23)
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.