
Two Per Cent Salt
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
That's all I'm saying. Chuck in all the firm veg you want - cabbage, carrot, maybe a little chilli, ginger, garlic, it's all optional - and add two per cent salt, by weight. At least. If you're nervous, go three per cent. And scrunch it in well and pack it tight into the jar. Leave it out of your fridge for a few days, depending on how warm your kitchen is, then move them to the fridge. And burp the jars. For god's sake. No-one needs cabbagey shrapnel.
Anyway. We explored some mildly fraught stuff in the podcast today - that's on me - and I hope you're ok with it. Door's always open: nottoday@swanburst.com xx
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Ce que les auditeurs disent de Two Per Cent Salt
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.