
Why do some people like spicy food?
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
Ever wondered why some spices burn your throat while others tickle your nose? Or why some of us live for spicy foods while others sweat at the mere thought of a habanero? How do pickles stay crunchy if they’re sitting in brine for weeks on end? And why do we have such different food preferences from our friends? We’re answering your food questions with chef and author Kenji López-Alt, author of the kids book Every Night is Pizza Night and co-host of The Recipe.
Download our learning guides: PDF | Google Slide
Ce que les auditeurs disent de Why do some people like spicy food?
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.