
Making hospital food scrumptious, and sustainable
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
À propos de cet audio
When Ned Bell’s wife was recovering from cancer surgery at Vancouver General Hospital, the unappetizing food she was served left a bad taste in his mouth. So the five-star chef teamed up with his wife’s surgeon to revamp patient meals. Dr. Brian Goldman visits Chef Bell in the hospital’s test kitchen to see how the new “Planetary Health Menu” helps boost patient health and reduce the carbon footprint of traditional hospital food.
Ce que les auditeurs disent de Making hospital food scrumptious, and sustainable
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.